Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Medvehagymás bagett , indiai vörösbabkrémmel

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Összetevők

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Elkészítés

1
Bagett recept: 150g gluténmentes lisztkeverék, 150g glutéentes ropogós héjú kenyér és péksütemény lisztkeverék, 1 csokor medvehagyma, 1 kk. szódabikarbóna,, 1 ek. almaecet 20g friss élesztő/ 5g porélesztő, 1/2 tk. só, 1 ek kókuszolaj, 340g langyos víz
2
A száraz hozzávalókat kimérjük és összekeverjük, az élesztőt elmorzsoljuk a liszkeverékkel, majd a langyos vizet összekeverjük az alcaecettel és az olajjal és a száraz összetevőkhöz keverjük, valamint hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát és összegyúrjuk. 30 percet pihentetjük, majd 6 felé osztjuk a tésztát, bagetteket formázunk belőle, a tetejét bevágjuk, majd 200fokon kb.30perc alatt készre sütjük.
3
Babkrém: 1 konzerv vörösbab (400g), 3 gerezd fokhagyma, 1 fej vöröshagyma, 2 ek sűrített paradicsom, 1 tk.koriander, 1 tk.római kömény, 1/2tk.fahéj, 1/2 citrom leve, 1/4 citrom héja, só, bors
4
Az egészet aprítógépbe tesszük és krémesre aprítjuk.

Tápértékek

fiber_manual_record Fehérje
fiber_manual_record Szénhidrát
fiber_manual_record Zsír
fiber_manual_record Fehérje
fiber_manual_record Szénhidrát
fiber_manual_record Cukor
fiber_manual_record Zsír
fiber_manual_record Telített zsírsavak
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energia érték
1 828 kcal
Fehérje
54 g
Szénhidrát
262 g
Cukor
15 g
Zsír
19 g
Telített zsírsavak
10 g
Transz-zsírsavak
0 g
Egyszeresen telítetlen
2 g
Többszörösen telítetlen
0,51 g
Koleszterin
-
Rost
50 g
11 g
Víz
83 g
Kalcium
102 mg
PHE
993 mg
Energia érték
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Fehérje
{{recipe.protein}} g-
Szénhidrát
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukor
{{recipe.sugar}} g-
Zsír
{{recipe.fat}} g-
Telített zsírsavak
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Transz-zsírsavak
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Egyszeresen telítetlen
{{recipe.monoSaturated}} g-
Többszörösen telítetlen
{{recipe.polySaturated}} g-
Koleszterin
{{recipe.cholesterol}} mg-
Rost
{{recipe.fiber}} g-
{{recipe.salt}} g-
Víz
{{recipe.water}} g-
Kalcium
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
az adatbázisunkban található élelmiszerek száma
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
tegnap kitöltött étrendek száma
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
a Dine4Fit oldalon regisztrált felhasználók száma