Dine4Fit
star star star star star_half
Recept értékelés
Ezt a recepted már értékelted
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Összetevők
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
100 ml
2,6 x 100 g
2 x 10 g
edit
Jegyezd fel ezeket az összetevőket az étrendedbe
Pontosan tudni fogod mennyi kalóriát és milyen makrotápanyagokat tartalmaz a recept.
close
adag % 1 g
edit Feljegyzés az étrendbe
A Prémium felhasználóknak nem jelennek meg a hirdetések
Elkészítés
1
Ezekből a hozzávalókból hagyományos, fehér (a nádcukortól kicsit vajszínű) pillecukrot kapunk. Lehet még tovább fokozni az élvezeteket vaníliaesszenciával, különféle aromákkal, szörpökkel vagy ételszínezékekkel. A lényeg, hogy ha szörpöt adunk hozzá, akkor az már az elején a cukorszirupba kerüljön bele, ha viszont aromát, esszenciát vagy színezéket, az csak a felverődött masszába kerülhet, a habosítás végén.
2
Egy, nagyjából 20x20 cm átmérőjű edényt vékonyan kenjünk ki olajjal és szitáljuk meg vastagon kukoricakeményítő és porcukor 1:1 arányú keverékével. Tegyük félre.
3
A konyhagép üstjébe szórjuk bele a zselatint és keverjük el a hat evőkanál vízzel. Közben egy nyeles forralóba mérjük bele a cukrot, a mézet és a vizet. Közepes lángon forraljuk fel és miután buborékok jelennek meg a keverék felszínén, főzzük még további 5-6 percig (ha van cukorhőmérőnk, 115°C-ot kell elérnünk). Az üst alján megduzzadt zselatinhoz öntsünk egy kicsit a forró szirupból és habverővel lazítsuk fel. Öntsük hozzá az egész szirupot és legalább 10-15 percig verjük,- eleinte közepes, majd magas fokozaton. Miután a massza már nyúlós, ragacsos, sűrű,- tegyük az előkészített formába, simítsuk el a tetejét és tegyük félre a pulton 1-2 órára. Egy éles, késsel vágjuk tetszőleges falatokra, de használhatunk ollót is.
4
Az utolsó fázison is variálhatunk, ha igazi, henger alakú pillecukrot szeretnénk, egy tálcát szitáljunk meg vastagon a keményítő és porcukor 1:1 arányú keverékével. A kész masszát tegyük egy sima csővel ellátott habzsákba és nyomjunk belőle hengereket, pihentetés után pedig ollóval vágjuk kis darabokra.
{{data.energy}}1 166 kcal
is {{data.energyAlt}}4 883 kJ ● Energia érték
fiber_manual_record
Fehérje
{{data.protein}}13 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.protein | number: 0}} g
fiber_manual_record
Szénhidrát
{{data.carbohydrate}}274 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} g
Cukor
{{data.sugar}} 267 g
fiber_manual_record
Zsír
{{data.fat}}0,02 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.fat | number: 0}} g
Telített zsírsavak
{{data.saturatedFattyAcid}} 0 g
Transz-zsírsavak
{{data.transFattyAcid}} 0 g
Egyszeresen telítetlen
{{data.monoSaturated}} 0 g
Többszörösen telítetlen
{{data.polySaturated}} 0 g
Koleszterin
-
Rost
{{data.fiber}} 0 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.fiber}} g
{{data.salt}} 0 g
Víz
{{data.water}} 5 g
Kalcium
{{data.calcium}} 1 mg
PHE
{{data.phe}} 3 mg
{{calculated.percentage}}%
Az ajánlott napi energiabevitelből
A napi energiabevitel pontosabb meghatározása
Módosítsd a profilod és mentsd el
Férfi
Kérem
Lefogyni
Izomtömeg növelés
Fittnek lenni
Születési év
Testmagasság
cm
Testsúly
kg
Napi aktivitási szint
A kitöltött aktivitások alapján Ülő Enyhén aktív Közepesen aktív Nagyon aktív Extra aktív
Profil elmentése az 51 000 élelmiszerhez
keyboard_arrow_left
Vissza
Profil befejezése
Cél testsúly
kg
A cél testsúlyod meg tudod adni később is az alkalmazásban.
A céltestsúlyod később is megadhatod az alkalmazásban.
warning {{targetWeightMessage}}
{{targetWeightMessageText}}
Hozd létre a fiókod
{{errors.message}}
Facebook fiók
mail
E-mail cím
Szeretnék feliratkozni a Dine4Fit hírleveleire, amelyek praktikus tippeket tartalmaznak az egészségesebb életmódvitelre
keyboard_arrow_left
Vissza
Regisztráció
E-mail
Jelszó
visibility
A jelszónak legálabb 6 karakterből kell állnia!
{{errors.message}}
Regisztráció
keyboard_arrow_left
Vissza
A visszaigazoló e-mailt kiküldtük!
Pár percen belül megkapod a visszaigazoló e-mailt, amelyet a következő címre küldtünk:

 {{profile.email}}. Az e-mailben kattints a „Regisztráció befejezése” gombra, majd jelentkezz be.
Bejelentkezés
keyboard_arrow_left
Vissza
Bejelentkezés
E-mail
Jelszó
visibility
{{errors.message}}
Bejelentkezés
Elfelejtetted a jelszavad?
keyboard_arrow_left
Vissza
Elfelejtetted a jelszavad?
Írd be a regisztráció során megadott e-mail címed, és jelöld be a "Nem vagyok robot" című mezőt. Ezt követően egy új jelszót küldünk neked.
E-mail
Küldés
keyboard_arrow_left
Vissza
Elküldve
Az e-mail címedre elküldtük az új jelszavad!
Bejelentkezés
Tápanyag-összetétel
fiber_manual_record Fehérje
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Szénhidrát
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Zsír
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Fehérje
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Szénhidrát
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Cukor
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Zsír
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
fiber_manual_record Telített zsírsavak
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
A Prémium felhasználóknak nem jelennek meg a hirdetések
Kategóriák
A recepteket és az összetevőket
A recepteket és az összetevőket
A kategóriák áttekintése
Jobban kézben tarthatod a kalóriabeviteled és leadásod.
Statisztikák a céltestsúlyod felé vezető úton
Állítsd be a céltestsúlyod és kövesd nyomon a fejlődésed
Inspirálódj receptekkel és étrendekkel
Ismerkedj meg az óriási élelmiszer adatbázissal.
Kezdd el még ma!
Elérhetőség:  Web iOS  és  Android