Dine4Fit
star star star star star_half
Recept értékelés
Ezt a recepted már értékelted
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
Összetevők
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
edit
Jegyezd fel ezeket az összetevőket az étrendedbe
Pontosan tudni fogod mennyi kalóriát és milyen makrotápanyagokat tartalmaz a recept.
close
adag % 1 g
edit Feljegyzés az étrendbe
A Prémium felhasználóknak nem jelennek meg a hirdetések
Elkészítés
1
A konyhagép üstjében összekeverjük a teljes kiőrlésű lisztet, a langyos vizet, a mézet és az élesztőt. Egy fakanállal összekeverjük és hagyjuk állni 10 percig.
2
Hozzáadjuk a fehér lisztet, a fokhagymát, a snidlinget, az olajat és a sót. A konyhagép dagasztókampóját használva dolgozzuk ki a tésztát, közepes fokozaton 6-8 percig, amíg a tészta sima és fényes lesz. Egy tálat kenjünk ki olívaolajjal, mehet bele a tészta és letakarva, meleg helyen kelesszük 1 órát, illetve amíg kétszeresére nő.
3
A szóráshoz: - búzadara és szezámmag vagy mák, aprított kakukkfű, zsálya, rozmaring, tengeri só, fűszersó, durvára darált feketebors Melegítsük elő a sütőt 220 fokra és béleljünk ki 2-3 gáztepsit szilikonos sütőpapírral. A munkafelületet szórjuk meg 2 ek szezámmaggal és 2 ek búzadarával. Borítsuk rá a tésztát és nyújtsunk belőle egy 30x40 cm-es téglalapot és a tetejét is szórjuk meg 2 ek szezámmaggal és 2 ek búzadarával. Keresztben vágjuk 2 cm széles szalagokra, csavarjuk meg és fektessük az előkészített tepsire. A megcsavart grissinik hossza minimum 30-35 cm. Toljuk be az előmelegített sütőbe 10-12 percre - 5 percenként megforgatva a tepsit, hogy egyenletesen süljön. Tartsuk szemmel a grissinit, hiszen könnyen ég. Ügyeljünk rá, hogy aranybarna maradjon. Hagyjuk kihűlni, légmentesen csomagolva 3-4 napig fogyaszthatjuk. A grissinit csak a fotó erejéig tároltam konzervdobozban. Kifejezetten kérnék mindenkit, hogy ne ebben kínálja, hiszen a belső pereme borotvaéles és komoly sérülést okozhat!
{{data.energy}}1 114 kcal
is {{data.energyAlt}}4 666 kJ ● Energia érték
fiber_manual_record
Fehérje
{{data.protein}}29 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.protein | number: 0}} g
fiber_manual_record
Szénhidrát
{{data.carbohydrate}}186 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} g
Cukor
{{data.sugar}} 12 g
fiber_manual_record
Zsír
{{data.fat}}26 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.fat | number: 0}} g
Telített zsírsavak
{{data.saturatedFattyAcid}} 4 g
Transz-zsírsavak
{{data.transFattyAcid}} 2 g
Egyszeresen telítetlen
{{data.monoSaturated}} 16 g
Többszörösen telítetlen
{{data.polySaturated}} 2 g
Koleszterin
{{data.cholesterol}} 0 mg
Rost
{{data.fiber}} 0,65 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.fiber}} g
{{data.salt}} 8 g
Víz
{{data.water}} 11 g
Kalcium
{{data.calcium}} 18 mg
PHE
{{data.phe}} 947 mg
{{calculated.percentage}}%
Az ajánlott napi energiabevitelből
A napi energiabevitel pontosabb meghatározása
Módosítsd a profilod és mentsd el
Férfi
Kérem
Lefogyni
Izomtömeg növelés
Fittnek lenni
Születési év
Testmagasság
cm
Testsúly
kg
Napi aktivitási szint
A kitöltött aktivitások alapján Ülő Enyhén aktív Közepesen aktív Nagyon aktív Extra aktív
Profil elmentése az 51 000 élelmiszerhez
keyboard_arrow_left
Vissza
Profil befejezése
Cél testsúly
kg
A cél testsúlyod meg tudod adni később is az alkalmazásban.
A céltestsúlyod később is megadhatod az alkalmazásban.
warning {{targetWeightMessage}}
{{targetWeightMessageText}}
Hozd létre a fiókod
{{errors.message}}
Facebook fiók
mail
E-mail cím
Szeretnék feliratkozni a Dine4Fit hírleveleire, amelyek praktikus tippeket tartalmaznak az egészségesebb életmódvitelre
keyboard_arrow_left
Vissza
Regisztráció
E-mail
Jelszó
visibility
A jelszónak legálabb 6 karakterből kell állnia!
{{errors.message}}
Regisztráció
keyboard_arrow_left
Vissza
A visszaigazoló e-mailt kiküldtük!
Pár percen belül megkapod a visszaigazoló e-mailt, amelyet a következő címre küldtünk:

 {{profile.email}}. Az e-mailben kattints a „Regisztráció befejezése” gombra, majd jelentkezz be.
Bejelentkezés
keyboard_arrow_left
Vissza
Bejelentkezés
E-mail
Jelszó
visibility
{{errors.message}}
Bejelentkezés
Elfelejtetted a jelszavad?
keyboard_arrow_left
Vissza
Elfelejtetted a jelszavad?
Írd be a regisztráció során megadott e-mail címed, és jelöld be a "Nem vagyok robot" című mezőt. Ezt követően egy új jelszót küldünk neked.
E-mail
Küldés
keyboard_arrow_left
Vissza
Elküldve
Az e-mail címedre elküldtük az új jelszavad!
Bejelentkezés
Tápanyag-összetétel
fiber_manual_record Fehérje
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Szénhidrát
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Zsír
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Fehérje
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
fiber_manual_record Szénhidrát
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
fiber_manual_record Cukor
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
fiber_manual_record Zsír
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
fiber_manual_record Telített zsírsavak
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
A Prémium felhasználóknak nem jelennek meg a hirdetések
Kategóriák
A recepteket és az összetevőket
A recepteket és az összetevőket
A kategóriák áttekintése
Jobban kézben tarthatod a kalóriabeviteled és leadásod.
Statisztikák a céltestsúlyod felé vezető úton
Állítsd be a céltestsúlyod és kövesd nyomon a fejlődésed
Inspirálódj receptekkel és étrendekkel
Ismerkedj meg az óriási élelmiszer adatbázissal.
Kezdd el még ma!
Elérhetőség:  Web iOS  és  Android