Knorr Szárnyasok és Sültek pác és fűszerkeverék 1 kg



Adagolás: Fűszerkeverék: 50 g; Alapanyag: 1 kg Fűszerkeverék: 1 kg; Alapanyag: 20 kg Elkészítés: Alkalmazható különböző szárnyasok és egyéb húsok pácolására. A fűszerkeveréket keverje el olajjal és az így elkészített pácban a húsokat alaposan forgassa meg. Kb. 30 perc állás után a hús szeletben vagy egészben megsüthető. Javasolt felhasználási mennyiség: 50 g fűszerkeverék 1 kg nyers alapanyaghoz. Kitűnő alapja az egyéni ízlés szerint, más fűszerekkel gazdagított pácoknak, fűszerkeverékeknek. Bármilyen sütési eljárásnál alkalmazható. Különlegesen finom szelet húsok, tokányok, raguk, mártások ízesítésére. Tipp: Használjunk a pácoláshoz joghurtot, kefirt, hogy még zamatosabbá tegyük ételeinket. A címke eltávolítása után az elmosott doboz alkalmas élelmiszerek tárolására.
Száraz, hűvös helyen tárolandó!


