Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Banánkenyér

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Összetevők

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Elkészítés

1
Elkészítjük a lenmag tojást, összekeverünk két evőkanál őrölt lenmagot 6 evőkanál meleg vízzel és 5 percig pihentetjük.
2
Előmelegítjük a sütőt 170 °C-ra.
3
Egy mély tálba tesszük a 3 érett banánt, és egy villával pépesítjük őket.
4
A banánhoz keverjük a lenmag tojást, a vizet, az olajat, a vaníliaaromát, a fahéjat,a sót, a sütőport és a szódabikarbónát.
5
Majd hozzá adjuk a darált diót, az eritritet és a liszteket és jól elkeverjük.
6
Miután homogén tésztát kaptunk, apróra vágjuk a csokoládét és bele forgatjuk a masszánkba.
7
Sütőpapírral bélelt kenyér formába kanalazzuk a tésztát, a 4. banánt hosszában félbe vágjuk és ráhelyezzük a tetejére.
8
Ezután 55-60 perc alatt készre sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.

Kategóriák

Tápértékek

fiber_manual_record Fehérje
fiber_manual_record Szénhidrát
fiber_manual_record Zsír
fiber_manual_record Fehérje
fiber_manual_record Szénhidrát
fiber_manual_record Cukor
fiber_manual_record Zsír
fiber_manual_record Telített zsírsavak
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energia érték
2 666 kcal
Fehérje
49 g
Szénhidrát
343 g
Cukor
123 g
Zsír
104 g
Telített zsírsavak
22 g
Transz-zsírsavak
0 g
Egyszeresen telítetlen
0,07 g
Többszörösen telítetlen
0,4 g
Koleszterin
0 mg
Rost
21 g
7 g
Víz
372 g
Kalcium
151 mg
PHE
1 283 mg
Energia érték
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Fehérje
{{recipe.protein}} g-
Szénhidrát
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukor
{{recipe.sugar}} g-
Zsír
{{recipe.fat}} g-
Telített zsírsavak
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Transz-zsírsavak
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Egyszeresen telítetlen
{{recipe.monoSaturated}} g-
Többszörösen telítetlen
{{recipe.polySaturated}} g-
Koleszterin
{{recipe.cholesterol}} mg-
Rost
{{recipe.fiber}} g-
{{recipe.salt}} g-
Víz
{{recipe.water}} g-
Kalcium
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
az adatbázisunkban található élelmiszerek száma
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
tegnap kitöltött étrendek száma
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
a Dine4Fit oldalon regisztrált felhasználók száma