Recept értékelés
Ezt a recepted már értékelted
Összetevők
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}
160 x 1 g
100 ml
2 x 100 g
4 x nagy darab (65 g)
6 x 1 g
300 ml
2 x darab (17 g)
6 x adag (10 g)
3 x 10 g
4 x 1 ml
2 x 100 ml
Jegyezd fel ezeket az összetevőket az étrendedbe
Pontosan tudni fogod mennyi kalóriát és milyen makrotápanyagokat tartalmaz a recept.
Elkészítés
1
A tojásokat válasszuk szét.
2
A sárgáját, édesítővel/cukorral keverjük habosra és adjuk hozzá a vizet is.
3
A fehérjét verjük habbá. Egy habkártyányit adjunk a sárgájához és alaposan keverjük össze. Majd ezt öntsük a fehérjébe és óvatosan forgassuk bele.
4
Szitáljuk bele a sütőporos lisztet és dolgozzuk óvatosan egyneművé.
5
Egy nagy tepsibe öntsük és előmelegített sütőben körülbelül 15-20 perc alatt el is készül. Még melegen tekerjük fel és hagyjuk kihűlni.
6
A pudingporból, tojássárgájából, édesítőből és a tejből sűrű krémet főzünk. Folyamatos kevergetés mellett hűtsük ki és adjuk hozzá a rum aromát.
7
A tejszínt verjük habbá és forgassuk bele a krémet vagy géppel is kikeverhetjük.
8
Töltsük meg a krém háromnegyedével a piskótalapot, tekerjük fel. kenjük körbe a maradékkal és reszeljünk rá cukormentes étcsokoládét, ha szeretnénk.
Piskóta: xilit, víz, liszt, tojás, sütőporKrém: tej, tojássárgája, xilit, vaníliás pudingpor, rum aroma, habtejszín
{{data.energy}}2 503 kcal
is {{data.energyAlt}}10 482 kJ ● Energia érték
{{data.protein}}83 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.protein | number: 0}} g
{{data.carbohydrate}}246 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.carbohydrate | number: 0}} g
Cukor
{{data.sugar}} 16 g
{{data.fat}}101 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.fat | number: 0}} g
Telített zsírsavak
{{data.saturatedFattyAcid}} 68 g
Transz-zsírsavak
{{data.transFattyAcid}} 0 g
Egyszeresen telítetlen
{{data.monoSaturated}} 17 g
Többszörösen telítetlen
{{data.polySaturated}} 7 g
Koleszterin
{{data.cholesterol}} 1 582 mg
Rost
{{data.fiber}} 16 g
Ajánlott napi energiabevitel: {{calculated.fiber}} g
Só
{{data.salt}} 3 g
Víz
{{data.water}} 391 g
Kalcium
{{data.calcium}} 553 mg
PHE
{{data.phe}} 4 006 mg
{{calculated.percentage}}%
Az ajánlott napi energiabevitelből
A napi energiabevitel pontosabb meghatározása
Módosítsd a profilod és mentsd el
Nő
Férfi
Kérem
Lefogyni
Izomtömeg növelés
Fittnek lenni
Születési év
Testmagasság
Testsúly
Napi aktivitási szint
Vissza
Profil befejezése
Cél testsúly
A cél testsúlyod meg tudod adni később is az alkalmazásban.
A céltestsúlyod később is megadhatod az alkalmazásban.
{{targetWeightMessageText}}
Hozd létre a fiókod
{{errors.message}}
A regisztrációval elfogadod a felhasználási feltételeket és személyes adatok védelmére vonatkozó szabályzatot
Vissza
Regisztráció
E-mail
Jelszó
A jelszónak legálabb 6 karakterből kell állnia!
{{errors.message}}
Vissza
A visszaigazoló e-mailt kiküldtük!
Pár percen belül megkapod a visszaigazoló e-mailt, amelyet a következő címre küldtünk: {{profile.email}}. Az e-mailben kattints a „Regisztráció befejezése” gombra, majd jelentkezz be.
Vissza
Bejelentkezés
E-mail
Jelszó
{{errors.message}}
Elfelejtetted a jelszavad?
Vissza
Elfelejtetted a jelszavad?
Írd be a regisztráció során megadott e-mail címed, és jelöld be a "Nem vagyok robot" című mezőt. Ezt követően egy új jelszót küldünk neked.
E-mail
Vissza
Elküldve
Az e-mail címedre elküldtük az új jelszavad!
Tápanyag-összetétel
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
A Prémium felhasználóknak nem jelennek meg a hirdetések
Kategóriák
A recepteket és az összetevőket
A recepteket és az összetevőket
A kategóriák áttekintése
Jobban kézben tarthatod a kalóriabeviteled és leadásod.
Statisztikák a céltestsúlyod felé vezető úton
Állítsd be a céltestsúlyod és kövesd nyomon a fejlődésed
Inspirálódj receptekkel és étrendekkel
Ismerkedj meg az óriási élelmiszer adatbázissal.