Dine4Fit
star star star star star_half
menu
menu
search close
account

Cukormentes Kinder Pingui szelet

star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline
star star_half star_outline

Összetevők

{{recipe.portionsString}}
{{item.foodstuff.title}} {{item.foodstuff.title}}
{{item.unit}}

Elkészítés

1
Az egész tojásokat habosra keverjük a xilittel és egy csipet sóval. Hozzáöntjük a tejet és hozzászitáljuk a sütőporral és kakaóporral összekevert lisztet, majd alaposan összekeverjük. Egy, kb. 30x46 cm-es, szilikonos sütőpapírral bélelt tepsire öntjük a masszát, elsimítjuk és betoljuk a 180 fokra előmelegített sütőbe, 25 percre. Hagyjuk kihűlni és kettévágjuk, így kapva két 30x23 cm-es kakaós piskótalapot. Az egyik lap köré hajtogassunk alufóliából peremet, ami később megtartja majd a krémet és a második lapot.
2
A mascarponét és a tejszínt egy tálba mérjük a porédesítővel és a vaníliával, majd habbá verjük. Hozzáforgatjuk a citromlével összekevert tejet. A krém felét az első csokis lapra simítjuk és betesszük a hűtőbe fél órára.
3
A hozzávalókat (cukormentes csoki, habtejszín, vaj) összeolvasztjuk. Miután kéz-melegre hűlt, elkenjük óvatosan a habrétegen és újra a hűtőbe tesszük fél órára. Rákenjük óvatosan a krém másik felét, arra ráfordítjuk a másik kakaós piskótát és műanyag fóliával letakarva egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másnap lehúzzuk róla a fóliákat és leöntjük 300 g olvasztott étcsokival, (amiben elkevertünk 2 ek habtejszínt) amit egy kenőkéssel szépen eligazgatunk rajta. Hagyjuk megkötni és szeletelhetjük is.

Kategóriák

Tápértékek

fiber_manual_record Fehérje
fiber_manual_record Szénhidrát
fiber_manual_record Zsír
fiber_manual_record Fehérje
fiber_manual_record Szénhidrát
fiber_manual_record Cukor
fiber_manual_record Zsír
fiber_manual_record Telített zsírsavak
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[0] | number:0}} %
{{dataChartPercent[1] | number:0}} %
{{dataChartPercent[2] | number:0}} %
{{dataChartPercent[3] | number:0}} %
{{dataChartPercent[4] | number:0}} %
Energia érték
7 599 kcal
Fehérje
143 g
Szénhidrát
527 g
Cukor
183 g
Zsír
513 g
Telített zsírsavak
319 g
Transz-zsírsavak
1 g
Egyszeresen telítetlen
27 g
Többszörösen telítetlen
8 g
Koleszterin
1 542 mg
Rost
0,25 g
11 g
Víz
310 g
Kalcium
287 mg
PHE
5 898 mg
Energia érték
{{recipe.energy}} kJ- {{recipe.energy}} kcal-
Fehérje
{{recipe.protein}} g-
Szénhidrát
{{recipe.carbohydrate}} g-
Cukor
{{recipe.sugar}} g-
Zsír
{{recipe.fat}} g-
Telített zsírsavak
{{recipe.saturatedFattyAcid}} g-
Transz-zsírsavak
{{recipe.transFattyAcid}} g-
Egyszeresen telítetlen
{{recipe.monoSaturated}} g-
Többszörösen telítetlen
{{recipe.polySaturated}} g-
Koleszterin
{{recipe.cholesterol}} mg-
Rost
{{recipe.fiber}} g-
{{recipe.salt}} g-
Víz
{{recipe.water}} g-
Kalcium
{{recipe.calcium}} mg-
PHE
{{recipe.phe}} mg
{{(foodstuffCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
az adatbázisunkban található élelmiszerek száma
{{(diaryCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
tegnap kitöltött étrendek száma
{{(userCount | number : 0).split(',').join(' ')}}
a Dine4Fit oldalon regisztrált felhasználók száma